pvc stolarija vm vasovic

PVC STOLARIJA

Svaki dom i poslovni prostor je priča za sebe, sa svojim jedinstvenim izazovima i potrebama. Razumemo koliko je važno da prozori odgovaraju specifičnostima vašeg prostora. Zato pružamo rešenja koja odgovaraju baš svakoj potrebi..

PVC stolarija vasovic

Pristupačna cena i neprevaziđena izolaciona svojstva, kao najvažnije prednosti, čine da je PVC stolarija najtraženiji, ali i najzastupljeniji oblik stolarije u savremenom građevinarstvu. Ako je glavni izazov toplotna izolacija, onda je PVC stolarija ubedljivo najefikasnije rešenje.

Najbolja izolaciona svojstva su ono po čemu je PVC stolarija poznata. Međutim, ova vrsta stolarije ima još neke važne prednosti u odnosu na druge vrste stolarija:

dobra zvučna izolacija
povoljno i lagano održavanje
dugotrajnost
cena

VM VASOVIC inoutic pvc stolarija

Deceuninck 

PVC prozori i vrata odavno su poznati po svojoj čvrstoći i odličnim izolacionim osobinama, međutim aluminijum je bio bolji izbor kada je u pitanju estetika. Ali to se promenilo otkad je Deceuninck predstavio seriju prozora Elegant. PVC prozorski profili nikada pre nisu bili tako moderni i minimalistički.

vm vasovic pvc stolarija gealan

Prozor pogodan za pasivne kuće

GEALAN-FUTURA je kombinacija profila u sistemu S 9000. Pruža mogućnost sa standarnim profilom i čelikom od 2 mm izgradnju prozorskih elemenata u boji pogodnih za pasivne kuće prema ift-smernicama WA-15/2. Ispitana Uf vrednost od 0,89 W/(m²K) potvrđuje odličnu toplotnu izolaciju.

Adresa:

Stanoja Todorovića 8a
11426, Meljak, Beograd


Kontakt

Email: vmvasovic@gmail.com
064/ 13 313 16 - Miroljub
060/ 5515 655 - Milan
060/ 160 98 18 - Mladen