Vrata visokog kvaliteta

Šta dobijate

Izdržljiv i stabilan kvalitet

Najsavremenija tehnologija

Ekološki prihvatljivi materijali

Prestižan estetski izgled

Pouzdana zaštita od kradje

ZA VAS PROIZVODIMO ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA VISKOKOG KVALITETA

 • Naša sopstvena proizvodnja
 • Izrađujemo svaka vrata za vas od početka do kraja. Sve naše radne procese obavljamo u modernim proizvodnim pogonima, što nam omogućava da stalno pratimo kvalitet i postižemo najviše standarde.
 • Svaki osnovni model vrata može se u potpunosti personalizovati kako bi odgovarao vašim jedinstvenim preferencama, a mi možemo napraviti ulazna vrata iz vaših snova.
 • Opremljeni smo CNC mašinama, Laser cutting tehnologijom kao i drugom opremom koja garantuje kvalitet naših proizvoda. 
 • Zahtevi naših klijenata su specifični. Kao firma u konstantnom razvoju uvek smo na visini zadatka. Ne plašimo se da eksperimentišemo!

Dobrodošli u svet gde se stručnost, tehnologija i ljubav prema aluminijumu stapaju kako bi stvorili vrhunske proizvode. Mi smo porodična firma sa dubokim korenama u industriji i decenijama iskustva u izradi aluminijumskih panela i ulaznih vrata najvišeg kvaliteta.


Upoznajte Našu Priču

 • Naša Priča
  Naša priča počinje sa strašću prema aluminijumu i inovacijama. Kroz godine, odrasli smo zajedno sa tehnologijom, uvodeći najnovije tehnološke rešenja u naš proces proizvodnje. Sa bogatstvom znanja koje se prenosi iz generacije u generaciju, kombinujemo tradiciju i modernost kako bismo stvorili proizvode koji su prava umetnička dela.
 • Naša Tehnologija
  Naša tehnološka infrastruktura je srce našeg poslovanja. Investiramo u najsavremenije mašine i tehnologije kako bismo obezbedili da svaki proizvod koji napušta naše prostorije bude savršen u svakom detalju. Naš tim stručnjaka pažljivo prati trendove i istražuje nove inovacije kako bismo vas uvek iznenadili novim mogućnostima.
 • Naša Filozofija
  Naša filozofija se bazira na kvalitetu bez kompromisa. Svaki aluminijumski panel i svaka ulazna vrata koja proizvodimo prolaze kroz rigorozne kontrole kvaliteta kako bismo vam pružili proizvode koji će vas zadovoljiti dugi niz godina. Naša predanost detaljima i pažljiva izrada garantuju da svaki komad koji izlazi iz naših radionica bude remek-delo.
 • Naši Proizvodi
  Naša ponuda obuhvata široku paletu aluminijumskih panela i ulaznih vrata, svaki sa svojim jedinstvenim karakterom i dizajnom. Bez obzira da li tražite modernu minimalističku estetiku ili klasičnu eleganciju, naši proizvodi će vas inspirisati i istaći se u vašem prostoru.
 • Naša Misija
  Naša misija je jednostavna - pružiti vam aluminijumske proizvode koji prevazilaze vaša očekivanja. Mi verujemo da svaka kreacija koju stvaramo nosi deo nas, našeg znanja i strasti. Vaše zadovoljstvo je naš najveći uspeh, i svakodnevno se trudimo da opravdamo vaše poverenje.
Adresa:

Stanoja Todorovića 8a
11426, Meljak, Beograd


Kontakt

Email: vmvasovic@gmail.com
064/ 13 313 16 - Miroljub
060/ 5515 655 - Milan
060/ 160 98 18 - Mladen