NOVOSTI


Aluminijumska vs PVC stolarija - prednosti i mane

Aluminijumska i PVC stolarija decenijama unazad predstavlja dominantno rešenje novogradnje i savremene arhitekture. Ista je situacija i kada je u pitanju zamena dotrajale drvene stolarije..

vm vasovic blog post1
vm vasovic blog vest
Montažne kuće – prednosti

Montažne kuće kod nas predstavljaju kuće izrađene od drvene konstrukcije, gde se elementi kuće izrađuju u fabrici proizvođača prema unapred definisanom projektu i tako gotovi delovi zidova, tavanica i krovne konstrukcije, montiraju – sastavljaju u celinu na gradilištu u kratkom roku.

Šta su energetski efikasne kuće?

Energetska efikasnost i važnost uštede energije se često pominju poslednjih godina, ali šta to zapravo znači na primeru kuće? Šta su energetski efikasne kuće, koje sve vrste energetski efikasnih kuća postoje i u kojoj meri tokom eksploatacije ovakve kuće doprinose uštedama u Vašem kućnom budžetu..

VM VASOVIC blog vest
vm vasovic aluminijumska i pvc stolarija
Kada je vreme za zamenu stolarije?


Prozori i vrata predstavljaju jedan od ključnih faktora u pravilnom funkcionisanju našeg doma kao celine koja je ekološki prihvatljiva, energetski održiva, zdrava, prijatna i bezbedna. Kako nijedan materijal nije večan, tako i stolarija ima svoj rok trajanja..

Adresa:

Stanoja Todorovića 8a
11426, Meljak, Beograd


Kontakt

Email: vmvasovic@gmail.com
064/ 13 313 16 - Miroljub
060/ 5515 655 - Milan
060/ 160 98 18 - Mladen