vm vasovic komarnici

Vrste komarnika

Postoji više tipova, tj. vrsta komarnika. Po funkcionalnosti mogu biti: fiksni, rolo (vodoravni ili horizontalni) ili plise. U pogledu montaže mogu biti montirani samostalno ili u sklopu roletne. U odnosu na roletnu mogu biti montirani iza roletne ili izmedju roletne i prozora.

PLISSE KOMARNICI

PLISSE MREŽICA KOMARNIKA se slaže u paket i otvara se kao harmonika, što PLISSE KOMARNIK i čini praktičnim i jednostavnim (ne zauzima dodatno mesta) sistemom otvaranja i zatvaranja. Plisirana mrežica je napravljena od visokokvalitetnog materijala, ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti, nije zapaljiva, ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom, ne bledi, trajno je otporna na UV zrake, vremenske prilike i koroziju. Veoma lako se održava vodom i izuzetno je dugog veka trajanja.

vm vasovic komarnik
komarnici vm vasovic

ROLO KOMARNIK

Rolo komarnik predstavlja rolo zavesu sa mrežom za zaštitu od komaraca i drugih insekata. Rolo komarnik se sastoji od horizontalnog cilindra u kojem je namotana mreža, koja se vrlo lako povlači i namotava prema gore ili dole, zavisno od toga da li želite da spustite ili podignete komarnik. Najčešće se koristi na prozorima i vratima srednjih veličina, kako bi se sprečio ulazak insekata u unutrašnjost prostorije, dok se istovremeno omogućava nesmetan protok vazduha.

Adresa:

Stanoja Todorovića 8a
11426, Meljak, Beograd


Kontakt

Email: vmvasovic@gmail.com
064/ 13 313 16 - Miroljub
060/ 5515 655 - Milan
060/ 160 98 18 - Mladen