• Tri stvari zbog kojih smo najbolji :

  - BRZINA, KVALITET i CENA  VM - VASOVIĆ vam nudi
 • Aluminijumske Panele
  PVC Panele
  Vrata - skriveno krilo
 • Elegant Panele
  Sigurnosna Vrata sa Skrivenim krilom
  ALU i PVC Ispune
  Na 20 ili 24 mm
  Sigurnosna vrata sa tri tačke zaključavanja
  Sa Biometrijskim otključavanjem
  MACO okov

ALU i PVCPaneli

 • Mi nudimo sigurnost, kvalitet, stabilnost i odličnu završnu izradu naših proizvoda! Na raspolaganju Vam je veliki izbor od preko 200 različitih modela modernog dizajna, koji možete prilagoditi vašim tehničkim karakteristikama. Aluminijumski ili PVC paneli - izbor je Vaš.
 • ELVIAL XCLUSIVE 88 profil za skriveno krilo postavlja nove standarde u sistem Energetsko Efikasnih Vrata, a inovativni sistem i dizajn daje prestiž Vašem glavnom ulazu.
 • Nekoliko razloga zasto da izaberete baš vrata skriveno krilo:
  1) Naša proizvodnja
  2) Povoljne cene
  3) Obezbedjen servis
  4) Mogućnost izbora u više boja
  5) Više modela panela za vrata
  6) Mogućnost korigovanja cena za veleprodaju
  7) Iskustvo
 • Vrata - Skriveno krilo - prilikom izrade odnosno u proizvodnji, aluminijumski lim ukrasnog panela se lepi za krilo i time se dobija efekat skrivenog krila. Efekat skrivenog krila se, u stvari, odnosi na ravnomernu površinu ploče ukrasnog panela koja je integrisana na celokupnoj površini krila (ne vide se uglovi profila) i time se pospešuje vizuelni efekat.
 • Pogledajte veliki izbor boja iz  RAL Kataloga
 • SERTIFIKAT
 • sigurnosna vrata
 • sigurnosna vrata1

Misija i vizija

­ ­

Reč Direktora

­ ­

Vizija

­ ­

Delatnost

­ ­

Proizvodnja

Osnivanjem naše porodicne firme 2000-te godine trudimo se da zadovoljimo potrebe naših kupaca. To je odgovornost koja traje već 18 godina. Zato uvek polazimo od želja i potreba naših kupaca, stvaramo proizvode koji obezbedjuju sigurnost, uštedu i uživanje. Trudimo se da idemo u korak sa vremenom i zato koristimo nove tehnologije u našoj proizvodnji, a pritom se okrećemo ekologiji i zaštiti čovekove sredine. Dozvolite da Vam se predstavimo.

VM-VASOVIĆ je lider u proizvodnji Aluminijumskih i PVC panela. Mi proizvodimo kvalitetne Al i PVC ispune, kao i Sigurnosna Vrata sa ključnim standardima kvaliteta, čime se garantuje sigurnost i bezbednost u korišćenju naših proizvoda.

Izrada i montaža - aluminijum i pvc, koristimo razne vrste stakala kao sto su: flot, braon stopsol, plavi stopsol, plavi parsol, delta staklo, fluteks, griz, katedral i td... ukrasne lajsne u beloj, zlatnoj i sivoj boji. Ispune od PVC u tri veličine 1x2m, 1,5x2m, 3x2m. Prodaja i distribucija svih proizvoda.

Proizvodnja u firmi VM - VASOVIĆ je u potpunosti modernizovana. Koristimo mašine visoke tehnologije koje nam omogućavaju visoku preciznost i kvalitet. Takodje u mogućnosti smo da odgovorimo na posebne zahteve kupaca u pogledu boje i dekora. Pozivamo Vas da svratite do nas i uverite se u kvalitet našeg rada, naših proizvoda i verujemo da ćemo ispuniti Vaše najviše kriterijume.

Responsivedesign

Web sajt je prilagodjen mobilnom telefonu, tabletu i računaru

Zašto izabrati VM - VASOVIĆ

Zahvaljujući estetici, sigurnosti i funkcionalnosti koju pruža, aluminijum se smatra idealnim materijalom za izgradnju vrata. Osnovne prednosti u odnosu na ostale materijale za izgradnju vrata su:
1) Izolacija
2) Otpornost
3) Fleksibilnost
4) Funkcionalnost
5) Ekološke osobine
Zbog neosetljivosti na vlagu i odličnih izolatorskih sposobnosti PVC je izuzetno zahvalan materijal. Kupovinom PVC-a dobićete sigurnu zaštitu od hladnoće, toplote, buke, kiše uz prihvatljivu cenu i minimalno održavanje.
PVC je materijal koji je najotporniji na sve vrste hemikalija i plinova koji se mogu naći u vazduhu, naročito u gradskim sredinama.
Hemijski sastav PVC-a odnosno komponente iz kojih se dobija, ima više u prirodi od materijala neophodnih za konkurentne materijale od kojih se stolarija izrađuje (drvo i ruda boksita – aluminijum) što direktno utiče i na cenu proizvoda.
Zbog svih ovih karakteristika PVC se izdvaja kao daleko najbolje rešenje kad su vrata za vaš dom ili radni prostor u pitanju.
– Jednostavan za održavanje – povremeno prebrisati mekom krpom umočenom u sapunicu.
– Nije potrebno farbanje.
– Nema rđe i truljenja – drveni i metalni elementi su podložni truljenju i rdjanju što ovde nije slučaj; za razliku od drvenih elemenata ovde nije potrebna dodatna zaštita.
– Nema deformisanja – plastični profili su čvrsti i izdržljivi, otporni su na udarce i ne upijaju vodu.
– Otporna prema gorenju – plastični profili će goreti samo ako su izloženi jakom izvoru toplote, ovaj materijal je označen kao samogaseći.
– Izrađuje se u različitim stilovima, sa različitim mogućnostima – koje mogu zadovoljiti različite potrebe.
– Ekološki je opravdana – iako je plastici potrebno dosta vremena da bi se razgradila u prirodi pohvalno je što se PVC materijali mogu reciklirati a takodje i pri izradi štede energiju.
– Lako se ugradjuje!
Zahvaljući dobrim ugovorima sa kurirskim službama robu šaljemo u sve delove Srbije uz garanciju od ošetećenja robe a za veće količine robu dovozimo i sopstvenim vozilima.
Nalazimo se u Meljaku, Stanoja Todorovića 8a. Pozivamo Vas da svratite do nas i uverite se u kvalitet našeg rada i našeg asortimana.